Hjem
Foredrag
Bøger
Undervisning, workshops og debatoplæg
Artikler og undervisningsmateriale
Radio/tv
Samarbejdspartnere
CV
Kontakt
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
Powered by PHP-Fusion
© by Nick Jones.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fenger-grondahl.dk/public_html/side_left.php(25) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1

Den forbandede kærlighed. 14 fortællinger om homoseksuelle og kulturel mangfoldighed

CDR-Forlag, 2007 (med Marianne Nøhr Larsen)

Kærlighed er det stærkeste, der findes - men også noget af det sværeste. Når kærligheden får lov at leve, får alting mening; når den fordømmes, forties eller forbandes, bliver livet svært. Det ved de unge, du kan møde i bogen Den forbandede kærlighed. De har alle kæmpet for kærligheden og for at kunne leve på en måde, som er rigtig for dem.
Bogens unge er homoseksuelle. Men bortset fra det er de meget forskellige. De er muslimer, kristne og ateister. Pakistanere, danskere og kenyanere. Fyre og piger. Københavnere og jyder. Se meget mere på bogens side, www.denforbandedekaerlighed.dk

Anmeldelser

Lone Nørgaard, Jyllands-Posten, Fire stjerner
Beretningerne har været både informativ, sørgelig og opmuntrende læsning, der giver et vældigt godt indblik i de udfordringer, ikke mindst muslimske homoseksuelle står over for. (…)
Målgruppen er først og fremmest unge, men midaldrende og gamle kan fint læse med. (…) Overordnet er interview-bogen ét langt forsvar for tolerance over for det anderledes – den multikulturelle position, jeg sædvanligvis gør, hvad jeg kan, for at give modspil – men lige præcis i denne specifikke sammenhæng vil jeg gerne med på vognen.

Tilbage