Hjem
Foredrag
Bøger
Undervisning, workshops og debatoplæg
Artikler og undervisningsmateriale
Radio/tv
Samarbejdspartnere
CV
Kontakt
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
Powered by PHP-Fusion
© by Nick Jones.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fenger-grondahl.dk/public_html/side_left.php(25) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1

Det er fedt … når man får det hele til at køre

CDR-Forlag, 2007 (med Ulla Rose Andersen)

Ni forskellige unge voksne mellem 21 og 33 år med anden etnisk baggrund end dansk fortæller deres livshistorier. I små, letlæste og billedrige portrætinterview zoomes på godt og ondt ind på deres møde med Danmark i almindelighed og med danskernes fællesskab i særdeleshed. Fællesnævneren for dem alle er, at de på trods af forskellige former for modstand og svære odds har klaret sig godt og har opnået velfungerende liv.

Anmeldelser

Lone Nørgaard, Jyllands-Posten, Fire stjerner
målgruppen for denne interview-bog er først og fremmest er unge mennesker. Det skal nu ikke afholde andre fra at læse med, for det har været oplysende og stort set opmuntrende at få indblik i ni nydanskeres erfaringer, følelser og holdninger. (…) Her har redaktørerne valgt at formidle ni solstrålefortællinger, hvilket er fint - dem trænger vi nemlig til - så længe læseren blot holder i erindring, at interviewpersonerne ikke kan siges at være repræsentative for indvandrerungdommen (…) De indlagte faktabokse medvirker til at skabe lidt bedre balance i fremstillingen og fungerer samtidig som rådgivning for unge læsere f.eks. i forhold til efterskole-, SU- og boligmuligheder.

Tilbage