Hjem
Foredrag
Bøger
Undervisning, workshops og debatoplæg
Artikler og undervisningsmateriale
Radio/tv
Samarbejdspartnere
CV
Kontakt
Brugernavn

Kodeord



Har du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
Powered by PHP-Fusion
© by Nick Jones.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fenger-grondahl.dk/public_html/side_left.php(25) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1

Stjerneguf – syv af de seje giver dig deres bedste opskrifter

Mellemfolkeligt Samvirke, 2003 (med Thomas Vinge)

I kogebogen præsenterer syv danske ungdomsidoler inden for sport og musik deres favoritmad og fortæller om deres forhold til madlavning. Flere af opskrifterne har rødder i fremmede kulturer, da flertallet af de medvirkende har anden etnisk baggrund end dansk.

Anmeldelser

Birgit Østergaard, Folkeskolen
Unge mennesker vil nyde at lave moderne mad efter denne bog. Med moderne mad menes sushi, marineret oksekød, råkostsalater, tang, ris og eksotiske frugter. Retterne har en økonomisk graduering: billig, mellem og dyr, ligeledes er der påført fremstillingstid for retten.
Alt i alt en handy, brugbar bog for unge gastronomer, der gerne vil identificere sig med stjernerne.

Tilbage