Hjem
Foredrag
Bøger
Undervisning, workshops og debatoplæg
Artikler og undervisningsmateriale
Radio/tv
Samarbejdspartnere
CV
Kontakt
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
Powered by PHP-Fusion
© by Nick Jones.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fenger-grondahl.dk/public_html/side_left.php(25) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1

Undervisning, workshops og debatoplæg

Jeg underviser jævnligt på højskoler, folkeskoler og andre undervisningsinstitutioner, for eksempel Folkeuniversitetet i Århus og Den Sociale Højskole i Odense. På folkeskoler har jeg især undervist med udgangspunkt i bogen Den forbandede kærlighed, på Den Sociale Højskole underviser jeg som regel med udgangspunkt i Flygtningenes danmarkshistorie 1954-2004. Desuden har jeg flere gange arrangeret temadage om sigøjnere på Folkeuniversitetet – med udgangspunkt i bogen Sigøjnere – 1000 år på kanten af Europa. I september 2007 var jeg med som underviser på Vallekilde Højskole, da 20 unge fra Danmark og Mellemøsten mødtes til Danish Arab Democracy Academy, arrangeret af International Academy for Education & Democracy.

Sammen med min gode veninde Uzma Andresen har jeg afholdt flere debatarrangementer og workshops om etniske minoriteter, integration og kvinder, bl.a. workshoppen ”Vejen til stjernerne”, hvor knap 100 kvinder samledes på Københavns Rådhus i anledning af 100-året for kvinders kommunale valgret og udviklede visioner for et samfund med plads til mangfoldighed, og hvor kvinder spiller en positiv og konstruktiv rolle i alle sfærer.

Jeg deltager også i paneldebatter om etniske minoriteter, integration m.m. – og holder oplæg i forskellige sammenhænge. Da de danske deltagere i det internationale fredscykelløb Follow the women holdt støttefest i København i april 2008, holdt jeg et oplæg, der fungerede som en ’afskedssalut’ til deltagerne.