Hjem
Foredrag
Bøger
Undervisning, workshops og debatoplæg
Artikler og undervisningsmateriale
Radio/tv
Samarbejdspartnere
CV
Kontakt
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
Powered by PHP-Fusion
© by Nick Jones.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fenger-grondahl.dk/public_html/side_left.php(25) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1

Samarbejdspartnere

Som freelancer og selvstændig betyder det meget for mig at have gode sparrings- og samarbejdspartnere, som kan inspirere, opmuntre og give kærlig og konstruktiv kritik. Blandt dem, jeg skylder meget, er:

Marianne Nøhr Larsen, antropolog, forfatter og foredragsholder med speciale i etniske minoritetspiger og integration. Leder af Center for Integration. Sammen har vi skrevet Den forbandede kærlighed.


Uzma Ahmed Andresen. Integrationskonsulent, foredragsholder og filminstruktør. Sammen har vi holdt foredrag, fester, workshops og debatarrangementer – og diskuteret tro, håb og kærlighed.


Johannes Busk Laursen og Biljana Muncan – ’bagmændene’ bag hjemmesiden www.romnet.dk om romaer/sigøjnere.


Egon Clausen, journalist, forfatter, debattør, foredragsholder og meget andet godt. Formand for Dansk Forfatterforenings Faglitterære gruppe og inspirator og igangsætter på mange planer.


Metin Aydin, arkitekt, medstifter af Forening for Moske og Islamisk Center i Århus og designeren bag hjemmesider som www.moskeen.dk og denne side.


Thomas Vinge. Min medpraktikant fra min tid på Dagbladet Information. Thomas er lystfisker, kok, franskkyndig ud over alle grænser – og en dygtig journalist og redaktør. Sammen har vi skrevet kogebogen Stjerneguf og drukket en del god vin.

Leyla Tamer er forfatter, blandt andet til novellesamlingerne Himmelfalden og Bloksbjerg, som har efterladt mig rundtosset og mere forelsket i livet end før. Hun har også bidraget til antologien Tyrkernes Istanbul, som jeg var medredaktør af.


Michael Irving Jensen er mellemøstekspert og har blandet andet som projektleder af festivalen Images of the Middle East, været med til at berige Danmark med kulturelle input af mange slags. Michael kender og forstår Mellemøsten bedre end de fleste og deler desuden min passion for Istanbul. Så hvad var mere naturligt end at samarbejde om den alternative rejseguide Tyrkernes Istanbul.


Rune Engelbreth Larsen. Manden bag Minoritetspartiet og meget andet godt, bl.a. protestbevægelsen Danmarks Løver - Modstandsbevægelsen mod DF's besættelsesmagt. Skriver mere, end jeg kan nå at læse, og altid skarpt og dybsindigt som få.